Arkiver

Nyheder

Update: Morten Wagner fra Freeway vinder IT initiativpris

Radisson Scandinavia var i dag stedet hvor IT forum holdte dette års Event 2011 – Den digitale eksplosion. Den blev velbesøgt og der var sjove historier fra Finn Nørbygaard, der kunne fortælle om, at hele Stein Bagger eventyret havde flyttet ham som menneske. Hvem vil det ikke flytte, hvis man mister så mange millioner?


Tim Frank Andersen, Morten Løkkegaard, Jesper Øhlenschlæger, Morten Wagner, mere om ham senere og førævnte Finn Nørbygaard var blandt indlægsholderne til dagens arrangement. Efter indlæggene blev den årlige IT-pris uddelt og her var begge modtagere spændende profiler, den ene som en sand multi entreprenør, med fokus på damer, fest og ballade og den anden en stærk regional IT profil der til daglig er leder på Incuba Science Park, Katrinebjerg.

Borgmester Jakob Bundsgaard støtter op om entreprenører
Morten Wagner blev den fortjente vinder af årets initiativpris og Hans Møller, direktør fra Incuba Science Park, blev ligeså fortjent valgt som IT-Forums IT profil. Hans Møller kunne i takketalen sige tak for at han blev en del af 11 betydningsfulde personer der tidligere har vundet prisen og kunne med reference til borgmesterens tale, være glad for at der blev lagt vægt på startups og projekter i fremtidens udvikling af Århus.

Trendsonline.dk ønsker Morten Wagner, som vi desuden får et interview med og Hans Møller tillykke med prisen.

Skriv et svar