Arkiver

Nyheder

TC Disrupt 2011 – Den ultimative cloud tjeneste

Du kender det nok, du skal dele filer og hvad bruger man, man bruger Dropbox, ja man Dropboxer, det er næsten blevet et verbum. (red: danske Ge.tt, er ikke kommet helt så langt)). I startern går det fint nok, men hurtig løber du tør for plads, ja selv i den betalende model kan 50 gb bruges hurtig, og hvis man er flere der skal have adgang til disse GB så skal alle have en betalende Dropbox konto.


The limit is the sky
Lasse Chor vores udsendte til Techcrunch Disrupt er faldet over en tjeneste der banker dem alle på plads. Bitcasa er den nye cloudtjeneste der giver dig uanede mængder af plads, det er slut med at have en begrænsning, her er det the Sky is the limit, helt bogstavelig talt. Du betaler $10 pr. måned og så kan du ellers bruge alt den plads du lyster. Bitcasa er med i konkurrencen om TC Disrupt Battlefield og er kommet i finalen med deres idé. Selvom de fik en del kritiske spørgsmål fra dommerpanelet med bl.a. tidligere Facebook stifter Dustin Moskovitz.

Men hvordan kan det lade sig gøre, hvis man kun betaler omkring 60 kr. for alt den plads man overhovedet bruger. Stifteren har lavet en smart metode til at dele ens filer blandt brugerne (dette minder lidt om Apples iTunes Match når de kommer med deres cloudservice) Dette betyder, at hvis der er to brugere der har de samme fil, eks. en film, så vil den bruge samme fil når de skal downloade den.

Bag Bitcasa står Anthony Gauda, Joel Andren og Kevin Blackham, der har erfaring fra Mastercard, Verisign, Mozy og meget mere. Bitcasa har allerede fået $1,3 millioner i investering fra Andreesin Horowitz, First Round Capital og Pelion Venture Partners.

Som eneste danske medie (ihvertfald hvad vi ved af) så var Trendsonline.dk så heldige og møde den ene af stifterne bag tjenesten og satser på at vi kan lave et længere interview med Anthony Gauda når vi er kommet forbi TC Disrupt 2011.

Skriv et svar