Arkiver

Nyheder

1calendar skriver dansk historie på Demo 2011 i Silicon Valley

Når danske virksomheder bliver inviteret til Silicon Valley og samtidig skriver historie som de første som kan man kan være stolt som tech entuisiast. At det også er en startup vi har skrevet om flere gange så er det endnu bedre. 1calendar, den danske kalenderservice vi interviewede tilbage i februar, interview med 1calendar, er blevet inviteret til Demo 2011 i Silicon Valley. Det er første gang, at danske virksomheder er udtaget til at deltage i konferencen, og invitationen betragtes som en blåstempling af en virksomheds potentiale. Udtagelsen sker bl.a. fordi 1calendar har indgået et samarbejde med CELCAT – en af verdens førende leverandører af skemalægningssoftware.


1calendar er en kalenderservice rettet mod studerende. Servicen leverer det individuelle skoleskema direkte til den studerendes pc og mobil og sikrer, at man øjeblikkeligt er opdateret om ændringer. Løsningen er baseret på Cloud Computing, hvilket betyder, at kalenderen er placeret og opdateres via nettet, hvorfra den studerende kan tilgå sin data. 1calendar leverer deres service i samarbejde med leverandøren af den software undervisningsstederne bruger til skemaplanlægning.

“Vi er taget til DEMO 2011 i Silicon Valley med en stor portion ydmyghed og et håb om at opleve The American Dream med vores nye service”

DEMO, en af verdens mest toneangivende IT-events, har på baggrund af samarbejdet med CELCAT og 1calendars seneste udvikling, udtaget virksomheden til at deltage i dette års konference. Vinderen blandt de deltagende virksomheder modtager en mediedækningspræmie til en værdi af 1 mio. $

På vej mod The American Dream
Daniel Dauggaard, CEO, 1calendar: ”Vi er taget til DEMO 2011 i Silicon Valley med en stor portion ydmyghed og et håb om at opleve The American Dream med vores nye service. Det hele føles utrolig stort og overvældende med al den opmærksomhed DEMO genererer til et lille dansk startup, der stadig har meget at bevise. Men vi tager udfordringen op med stor entusiasme”.

Konferencen afholdes af IDG, International Data Group, og eventen har været et sprængbræt for mange af nutidens største IT-virksomheder. Det er desuden også på DEMO, at virksomheder som IBM, Microsoft og Yahoo introducerer mange af deres nye produkter. Repræsentanter fra medier som Forbes, LA Times og The Wall Street Journal vil være til stede for at dække eventen. Venture kapitalister, investorer og nogle af verdens mest erfarne entreprenører deltager ligeledes.

Millioner af studerende kommer til at bruge 1calendar
1calendar leverer i dag til 30 undervisningsinstitutioner herhjemme, samt et antal store institutioner i Holland via et samarbejde med skemaplanlægningsleverandøren WebUntis. Det nylige samarbejde med en af de globale markedsledere indenfor skemaplanlægningsværktøj, CELCAT, under navnet CELCAT1calender medfører, at millioner af studerende på de mere en 450 uddannelsesinstitutioner i 30 lande, som CELCAT leverer til, får mulighed for at tilgå deres skoleskema via web og mobil. Herudover er 1calendar i tætte forhandlinger med flere af de største skemaplanlægningsleverandører i verden.

Trendsonline.dk ønsker Daniel Daugaard og 1calendar tillykke med invitationen og håber at vi kan tage en snak med ham på. Det bliver spændende om 1calendar eller de andre to danske startups, Iconfinder og Conferize tager Silicon Valley med storm og kommer til at opleve The American Dream.

1 kommentar

Skriv et svar