Arkiver

Nyheder

Pipedrive – Salg får verden til at dreje rundt – også for din startup

Sales freaking sales … SALES FREAKING SALES… Hvorfor dette udbrud, jo hvis du vil have succes med din startup så kan du ligeså godt få det ind under huden, at salg er det vigtigste for dig. Hvis du finder de bedste sælgere indenfor din niche, ja så siger det sig selv at dine muligheder bliver meget større for succes. Mange startups lever i lidt af en drømmeverden (undskyld vi elsker jer stadig;)) hvor salget ikke bliver en vigtig del af startuppens dna, også for Trendsonline.dk handler det om salg, men mere om det til sidst.Om din startup er et socialt media der skal få millionvis af brugere, så skal du stadig sælge disse brugere overfor potentielle annoncører. Hvis du vælger en model, hvor man som bruger skal betale for at være en del af dit sociale medie, ja så skal du stadig sælge. Salg er det der får verden til at dreje rundt, også for din startup. Når salg er så vigtigt for din startup, så gælder det også om at have de rette værktøjer til det, og her kommer Pipedrive (aff. link) ind.

Pipedrive (aff. link) er et værktøj der fokuserer 100 % på at lave salg, med Pipedrive (aff. link) har styr på dine leads, styr på dine sælgere og meget mere. Den estoniske startup der har haft god succes siden de lancerede tjenesten i januar er værktøjet hvor du kan få styr på dine salgspipeline (dine potentielle kunder og salg). Pipedrive (aff. link) har taget det bedste fra CRM systemer og gjort det brugervenligt og nemt at gå til.

Der er 78 % rabat på Pipedrive
Du kan se mere om hvad Pipedrive (aff. link) er nedenfor video og som vi nævnte i starten så handler denne artikel også om salg fra vores side. Vi har en samarbejdspartner som vi mener er yderst relevant og kommer med daglige muligheder for dig, du kan finde den i højre side. Desuden vil vi løbende skriver artikler der uddyber disse muligheder, dette er første artikel. Så hvis du finder Pipedrive (aff. link) interessant og vil støtte os så kan du gøre det ved at bruge et af de links der er i denne artikel.

Skriv et svar