Arkiver

Nyheder

Update – Endomondo får yderligere kapital fra SeedCapital

De er igang med at erobre verden inden for mobil fitness og deres app er downloadet over 5 millioner gange, det er selvfølgelig danske endomondo vi snakker om. Trendsonline.dk interviewede Christian Birk der er den ene af stifterne tilbage i februar, nu er de klar til at tage næste skridt mod verdensherredømme på det mobile fitness område.

Endomondo har lige landet en runde A investering på $2,3 millioner fra danske Seed Capital, som Mette Lykke fra Endomondo udtaler sig til The Next Web: “Vi kan med kapitalen ekspandere til San Francisco, og desuden vil de hyre en række udviklere der kan videreudvikle vores website og vores App” Da vi snakkede med Christian Birk var de ikke helt på plads med hvordan deres revenue stream skulle se ud og hvordan den nemt kunne skaleres.

Mette Lykke udtalelser at Endomondo ikke har tænkt sig at tage teltpælene op af jorden og og flytte det hele til Silicon Valley, så det kan vi kun være rigtig glade for hos Trendsonline.dk. Endomondo er et af forbillederne for andre danske som udenlandske startups og derfor er det også super at de bliver og skaber et endnu bedre startup miljø i Danmark. Trendsonline.dk forsøger at lave et opfølgende interview med Endomondo i løbet af de næste par uger, både for at høre mere om den nye investering, og selvfølgelig meget mere om fremtiden.

“Vi kan med kapitalen ekspandere til San Francisco, og desuden vil de hyre en række udviklere der kan videreudvikle vores website og vores App”

Du kan høre det føromtalte interview med Mette Lykke nedenfor

Skriv et svar