Arkiver

Nyheder

Podcast # 48 – Interview med Mikael Rieck – Antphilosofy

Alle drømmer om at finde vejen mod passiv indkomst, for os hos Trendsonline.dk ser vi denne mulighed som et godt fundament for at få flere ressourcer til at starte din startup. Derfor mente vi at det var på tide vi dykkede lidt mere ned i emnet og tog derfor en snak med en af de førende eksperter herhjemme Mikael Rieck fra Antphilosophy


I interviewet med Mikael Rieck kan du bl.a. høre følgende:

Hvad er en myre filosofi?
Hvordan laver man det nemmeste affiliate setup?
Er det for alle og enhver?
Kan man leve af det herhjemme?
Hvad er The affiliate dream?

Lyt med i dette inspirerende podcast med Mikael fra Antphilosophy, rigtig god fornøjelse og husk at hvis du vil have endnu mere viden kan du finde den ved at downloade denne affiliate bog. Du kan desuden smide en kommentar nedenfor hvis du har nogle uddybende spørgsmål efter du har hørt dette podcast

Podcast # 48 – Interview med Mikael Rieck – Antphilosofy, 41 min.

1 kommentar

  • Super fedt Podcast, som kommer langt omkring…
    Kan især godt lige det afsnit, hvor Mikael snakker om fokus, og at holde fokus. Der er mange gode input og ideer, som vi alle kan lære af! Tror de fleste af os, kender de famøse OVERSPRINGSHANDLINGER haha

Skriv et svar