Arkiver

Nyheder

Tag på en drømmetur til Silicon Valley

Du kan stadig nå det en drømmetur til epicenteret for tech-startups. En tur til Silicon Valley syv dage i himlen og gæt hvad Trendsonline.dk er blevet inviteret med.

Hvis turen bare bliver halv så god som det som de deltagende på Scale.it.us oplevede så kan vi forvente et festfyrværkeri af arrangementer. En uddannelse i at pitche, et besøg hos en af de helt store og rigtig meget mere. Det er min medvært på Silicon Valley by Night Lasse Chor fra Innovation Center Denmark der er med til at planlægge turen i samarbejde med iKraft her i Danmark.

“Du kan forvente et festfyrværkeri af arrangementer der blæser dig helt væk”

Snyd dig ikke selv for denne mulighed, der er stadig billetter til San Francisco og en på opleveren. Hvis du ikke er helt overbevist så læs en række af indlæg fra Scale.it.us, hvor vi fik en deltager til at lave en fortællende dagbog om en tur i poolen ved en af de støste tech-vc og meget meget mere.

Scale.it.us dag 1, Scale.it.us dag 2, Scale.it.us dag 3, Scale.it.us dag 4, Scale.it.us dag 5

Skriv et svar