Arkiver

NyhederPodcast

Silicon Valley by night # 8 – Podcast live fra San Francisco

Så blev det tid til Silicon Valley by Night og sikke et podcast. Lasse havde fundet den starbucks cafe i Silicon Valley med dårligste WIFI dækning og derfor var der en del afbrydelser. Vi havde to besøg af to spændende personer fra startup scenen, James Digby fra Rockstart Accelerator, der også er kendt fra Startup weekend i København og Søren Therkelsen fra Yggdrasil.me der var manden bag første del af Scale.it og i øjeblikket arbejder på en ny spændende model. Vi vendte desuden kort vores fader Steve Jobs alt for tidlige død og mit besøg på GotoAarhus 2011.

Hør bl.a. i Silicon Valley by Night # 8:

Steve Jobs og nogle behind the scenes historier
Kan man fjerne e i e-commerce?
Den danske superstar Atosho
Trendsonline.dk tur til Silicon Valley
og meget meget mere…

Podcast # 50 – Silicon Valley by Night – 8 – 46 min.

Skriv et svar