Arkiver

Nyheder

Update – Mybutler.dk er ude af stealth mode

Vi fik et tip om en spændende ny startup der var i stealth mode. Trendsonline.dk lavede lidt research og fandt frem til den ene stifter der arbejder hårdt på at blive klar til lancering. Vi stillede Thomas et par hurtige spørgsmål om den nye startup Mybutler.

Trendsonline: Kan du fortæller kort om mybutler?
“One-stop-shopping koncept for lokale services. Vi samler alle lokale services et sted, hvor du kan finde, sammenligne og booke dem online”.

“Det har flere gange irriteret mig, at der ikke var en smart løsning, når jeg skulle finde og booke en service – uanset hvilken service. Det er nu 2 år siden og der er løbet meget vand gennem åen siden, men det var der den startede”.

Pt. er det kun Thomas partner og investor Nicolaj Højer Nielsen og ham selv der står bag mybutler.dk. De har lidt kapital i ryggen, og som han selv siger, så kommer det til at koste for at komme i mål med alle deres ideer.

Trendsonline.dk: Hvad er det for en pain i vil løse?
“Tilbyde en Internet Service hvor du kan finde, sammenligne og booke din lokale service online. Vi leverer det bedste match til din opgave – uanset opgave!”

Mybutler.dk er lanceret i offentlig beta, og vi er selvfølgelig klar med et uddybende interview / podcast når webtjenesten har været online nogle måneder.

Skriv et svar