Arkiver

Nyheder

Update – Tradeshift scorer knap 100 millioner i investering

Det sociale netværk for virksomheder og deres samarbejdspartnere, Tradeshift, har i dag sikret sig en investering på 17 millioner dollars, der svarer til omtrent 91 millioner danske kroner. Investeringen, som er foretaget af venturefonden Kite Ventures, investeringsselskabet ru-Net og venturefirmaet Notion C, gør det muligt for Tradeshift at accelerere virksomhedens produktudvikling og udvide til det nordamerikanske marked.

Tradeshift hjælper virksomheder af alle størrelser med at styre og strømline fælles forretningsprocesser med leverandører, kunder og partnere, herunder fakturering og cash flow. Den administrerende direktør for Kite Ventures, Edward Shenderovich, fortæller om baggrunden for investeringen i netværket.

“Tradeshift er måske et ungt firma, men virksomheden har allerede haft stor succes med betragtelig optagelse blandt de små virksomheder samt en imponerende liste af kendte virksomhedskunder. Virksomheden har skabt et tilbud der tydeligvis er meget attraktiv for virksomhederne.”

“De $17 millioner – og vores værdisætning på $137 mill, er en af de største investeringer i en europæisk tech startup dette år”

Virksomheder skal forbedre forretningsgange

Investeringen gør det muligt for Tradeshift at udvide dets aktiviteter til nye områder i begyndelsen af næste år. Christian Lanng, som er medstifter af Tradeshift og administrerende direktør i virksomheden, kommenterer på fremtiden.

”Vi er ikke bare fokuseret på at lancere produkter. Med 60.000 virksomheder i nærved 190 lande, som allerede anvender platformen, føler vi os forpligtede til at udvide netværket og hjælpe organisationer med at forbedre deres forretningsgange.”

Trendsonline.dk har tidligere interviewet Tradeshift, interview med Tradeshift, men prøver i denne omgang at få en kommentar fra bestyrelsesformand Morten Lund og hører om forløbet med investering og selve succesen med Tradeshift.

Skriv et svar