Arkiver

Podcast

Fokus – Startup Weekend Aarhus – Interview med Kasper Phil Tornøe

Der er potentiale i dealspacet flere milliarder er der nogle der vurderer. De fleste kende Downtown, Sweetdeal. Winedeal.dk mv. og der kommer nye dealsite hver dag der går. Men det hele handler om at man sidder bag sin computer og modtager deals man derefter vælger at købe eller ej.

Hvorfor flytter man ikke denne beslutning ud når man går rundt nede i byen og på den måde bliver oplyst om at der er deals rundt om hjørnet.

Vi har snakket med Kasper der står bag idéen til QuickD der også blev valgt som et af projekterne der er blevet arbejdet på. De er nået rigtig langt og uden at sige for meget så kunne de ligne en af favoritterne.

Interview med Kasper Pihl Tornøe – Startup Weekend Aarhus

1 kommentar

Skriv et svar