Arkiver

Nyheder

Møde med The Godfather of Facebook

I forrige uge var vores udsendte Lasse Chor på jeg på besøg hos Facebook med en gruppe tyske iværksættere.
Han var så heldig at støde ind i the Godfather of Facebook, Mr. Zuckerberg.

Der gik ikke mange sekunder før han var væk, men et minde for livet både for Trendsonline og selvfølgelig for Lasse Chor.

 

 

Og væk var han igen, men synet af ham har jeg ikke glemt!

3 kommentarer

  • Det er lige før man kan fornemme et lille skrig fra Lasse Chor, som en lille pige til en Justin Bieber koncert.
    Er niveauet på trendsonline.dk ikke højere en idol dyrkelse af en person som Mark Zuckerberg? Hvis der endelig skal ske teenage agtig idoldyrkelse af IT personligheder så vil jeg mene der findes en lang række der fortjener det langt mere end en person med en mildest talt forkvaklet holdning til brug af personlige oplysninger.

    • Når man først er herovre i Silicon Valley (hvor jeg også er nu), så bliver man grebet af en stemning. Og når man er på Facebook så kan man ikke lade være med at blive en kende imponeret hvis selveste Mark Zuckerberg kommer gående. Mark Zuckerberg er jo også tech entreprenør og en med succes. Personligt er jeg ikke fan af mandens brug af personlige oplysninger, men jeg ville opføre mig op samme måde, hvis det havde været mig der havde mødt en anden kendt tech personlighed.

  • Hej Michael,

    “Det er lige før man kan fornemme et lille skrig fra Lasse Chor, som en lille pige til en Justin Bieber koncert.” – Det er nok den mest præcise beskrivelse jeg har hørt 😉

    Det er jo mest ment som sjov, og jeg vil give dig helt ret i, at der findes mange andre it-personligheder, som har fortjent større hyldest end Zuck – men nu var det tilfældigvis ham jeg mødte den dag.

Skriv et svar