Arkiver

Podcast

Podcast # 54 – Interview med Jon Froda – Podio

De har lige vundet Europas, ikke Europeans som undertegnede kommer til at sige. Har været i London i sidste torsdag og modtage prisen, holdt en fest for de nærmeste fredag. Jon kommer ind i den rigtige casual mondering, en podio hættetrøje, som han kommenterer på, der kun er 25 eksemplarer af i verden. Vi satte os ned på første sal i CSE lørdagen midt i sidste weekends Startup Weekend i København og fik en god lang snak med Jon. Hvis du vil hører vores første podcast med Podio, kan du høre det her, interview med Kasper Hulthin fra Podio

I interviewet med Jon Froda fra Podio kan du bl.a. høre følgende:

– Om Jon som dem selv som rockstjerner i Danmark
– Hvad kan vi vente af Podio
– Hvordan er det at arbejde sammen med sådan en multinationale flok medarbejdere
og meget meget mere

Glæd dig til dette podcast, der er virkelig noget fantastisk indsigt i vente. God fornøjelse!

Podcast # 54 – Interview med Jon Froda fra Podio, 32 min.

1 kommentar

Skriv et svar