Arkiver

Nyheder

Silicon Valley – Inspiration fra Dan Roam en bestsellerforfatter

Behind the napkin er en bog skrevet af Dan Roam, den handler i sin enkelthed om hvordan man med illustration kan fortælle et budskab meget bedre. Set i lyset af nogle af de andre oplevelser, de danske startuppere, der er på inspirationstur til Silicon Valley, så er denne event rigtig god. Dan Roam har lige været i det Hvide Hus og står nu i TEDx regi og er klar til at underholde de fremmødte heriblandt en snes danskere.


Blah blah
Dan Roam er kommet med en ny bog, Blah blah, der ligesom den sidste nok skal blive en bestseller. Manden er ikke for fin til at gå rundt til de enkelte borde og falder i god snak med Kurt der er en af de mere erfarne startuppere, der er med på turen. Dans powerpointshow virker rigtig godt og man kan godt se at man her er i selskab med en mester presenter. At han så samtidig med humor og med historien om hvordan han har været inde i det hvide hus og tegne for at illustrerer flere problemstillinger i det amerikanske system.

Papir og tegninger er godt til salg
Dan Roam har fat i noget helt rigtigt, illustrationer og det at illustrerer tryllebinder folk. Man behøver ikke være professionel for at det virker, bare det at man tager et papir frem og begynder at illustrerer kan betyde meget i præsentations og salgsøjemed. Hvis man som Dan Roam samtidig tegner direkte i powerpoint præsentationen så kan det være endnu mere kraftfuldt.

Afslutningsvis efter Dan Roams keynote var der spørgsmål og networking og her var der flere danske startups der fik visitkort og fik pitchet deres projekt som Dan syntes var så interessant at de skulle gå videre med dialogen. Godt gået, det er ikke hver dag man møder en international bestseller forfatter og får lov til at få en privat samtale med ham eller hende. USA er virkelig land of opportunities.

Skriv et svar