Arkiver

Nyheder

Update – Er din startup den nye SCALEit deltager

Trendsonline.dk har haft kendskab til det længe og under vores ophold i Silicon Valley blev sløret løftet for hvad næste SCALEit program kommer til at indeholde. I dag er der blevet åbnet for tilmeldinger til det nye initiativ der kan sende din startup med raketfart mod Silicon Valley. SCALEit giver unge lovende tech-startups en unik chance for global vækst. Initiativet, SCALEit, sender i marts 2012 op til 10 udvalgte danske virksomheder på et 12-ugers program i det amerikanske vækst-og teknologiområde Silicon Valley. Her vil danske og amerikanske rådgivere (heriblandt Bill Joos) stå klar til at arbejde intensivt med deltagerne med henblik på at udvikle dem til globale vækstvirksomheder, og Trendsonline.dk vil selvfølge give dem max. omtale.


”Vi har utroligt meget potentiale i Danmark. Næste skridt er at få flere danske vækstvirksomheder, der kan slå igennem på de globale markeder. Med SCALEit søger vi netop at stille alle de ressourcer, mentorer, feedback, investorer og netværk til rådighed, der kan gøre virksomheder skalerbare og løfte dem op i en global liga, ” siger Lene Sjørslev Schulze, rådgiver hos Innovation Center Denmark og medstifter af SCALEit.

Målsætningen for programmet er at de deltagende virksomheder gennem vejledning, workshops, feedback, events og individuelle mentortimer får en klar og valideret strategi for det amerikanske marked, bliver investeringsattraktive og får de første møder med potentielle investorer, partnere og kunder.
Ideen bag SCALEit kommer fra Innovation Center Denmark i Silicon Valley, der gennem de sidste fem år har hjulpet danske virksomheder ind på det amerikanske marked.

Kamp om pladserne
Virksomheder kan tilmelde sig via SCALEit’s website scaleit.us frem til 9. Januar 2012. SCALEit programmet er på udkig efter yngre virksomheder med et færdigudviklet produkt, erfaring fra det danske eller regionale markeder samt et team, der er klar til at indtage Silicon Valley i 12 uger. Alle ansøgning vil blive bedømt af et panel bestående af erfarne danske og amerikanske iværksættere og erhvervsfolk.

Silicon Valley-området i Californien er et eftertragtet innovations-og teknologimarked, der har fosteret nogle af verdens største it- virksomheder som eks. Apple, Google, Twitter og Facebook. Dertil har Silicon Valley den største koncentration af venturekapital i verden. 1/3 af verdens venturekapital bliver hvert år givet fra investeringsfonde i Silicon Valley-området.

”SCALEit er et spændende og vigtigt initiativ. Som it-virksomhed, uanset nationalitet, skal du have relationer til Silicon Valley, hvis du vil være en international spiller. Her er en overflod af vigtige aftagere og potentielle partnere inden for it samt en 1/3 del af verdens venture kapital. Initiativer som SCALEit kan forhåbentlig give Danmark flere store virksomheder på den globale scene,” siger iværksætter Juha Christensen, der også er partner i venturefonden Sunstone Capital,” siger Juha Christensen, partner i Sunstone Capital.

Hvis du kender nogen der skal med eller selv har en startup så smut forbi SCALEit hjemmesiden. Hvis du vil læse mere om hvordan sidste tur var for deltagerne kan du læse det i en række indlæg, se mere her.

Scaleit – Dag 1 i Silicon Valley – En tur i poolen hos Bill Joost
Scaleit – Dag 2 i Silicon Valley – Walk out i Guy Kawasaki spotlight
Scaleit – Dag 3 i Silicon Valley – Black mansion venter
Scaleit – Dag 4 I Silicon Valley – En dino og Googleplex
Scaleit – Dag 5 i Silicon Valley – Et besøg hos Zendesk og turistoplevelser

Skriv et svar