Arkiver

Nyheder

Update – Accelerace vinder Codesealers modtager ny kapital fra Seed

Der er stadig VC kapital at hente for de bedste og dygtigste, Codesealers der tidligere på året blev kåret til en af de 100 mest innovative IT-startups i Europa har modtaget ny investering. Det nøjagtige beløb er ikke afsløret, men vores gæt er at hvis det er en anden runde investering fra SEED så ligger beløbet nok i millionklassen. Pengene skal bruges til at fortsætte ekspansionen og signe endnu flere banker op til deres unikke løsning der beskytter banker mod hacking.


Codesealers der allerede nu har fået stor anderkendelse med deres patentanmeldte teknologi, har siden de startede fået kunder fra banker rundt i hele Europa. Deres teknologi gør det næsten fysisk umuligt at bryde ind i netbanker og med et tab, gennem forbrydelser mod netbankerne, på næsten en milliard dollars i 2009, er der et marked som har fuldt fokus fra bankernes side.

Codesealers der er endnu et skud på stammen af spændende startups vi skal holde øje med har tidligere på året vundet kåringen som bedste Accelerace virksomhed og kan med den nye kapital bygge ovenpå og sikre endnu mere fremdrift.

Trendsonline.dk har allerede en aftale i hus med Codesealers CEO for at tage en snak fra idé til investering, samt de udfordringer de har mødt undervejs og de drømme de har for virksomheden. Hvis du har nogle spørgsmål til Nicolaj H. Nielsen, så skriv dem nedenfor, så tager vi dem med i interviewet.

3 kommentarer

Skriv et svar