Arkiver

Nyheder

Glædelig jul fra Trendsonline.dk

Nu nærmer julen sig og derfor vil vi gerne ønske alle danske startups herhjemme og i udlandet en glædelig jul. Vi håber, at de rigtige pakker ligger under træet, om det er den helt rigtige medstifter, penge fra en investor eller bare lidt held for at startuppen kan vokse sig endnu større.

Om juleaften bliver stjerneklar det ved vi ikke, men et er sikkert og det er alle de lysende stjerner, der findes på startup himlen som bliver ved med at berige os med beretninger fra deres dagligdag. Trendsonline.dk er glade for, få lov til at bringe disse historier videre og håber, at vi i det nye år kommer til at se endnu flere danske startups der skal være med til at trække Danmark frem.

Hvis du kan, så nyd nogle dage “off the grid”

Glædelig jul
Daniel Laursen
Founder@Trendsonline.dk

Skriv et svar