Arkiver

IværksætterlivNyheder

Apple slår på jungletrommerne igen

For dem der har læst Steve Jobs (RIP), biografi af Walter Isacsson, så har man kun ventet på at Apple ville annoncere en event hvor de igen giver et marked en ordentlig rystetur. Disruption som det også kaldes er hvis det Apple er bedst til.

Denne gang går det udover tekstbøger til skolerne, dette lyder som endnu et snedigt træk også ift. de nyeste analyser der viser at flere og flere virksomheder og skoler begynder at købe iPads til deres medarbejdere og elever.

Når Apple holder deres events så prøver de at løfte lidt for sløret hvad emnet til eventet er. Denne gang er der både illustrativt som tekstmæssigt ingen tvivl om at de vil lave en disruption af hele det amerikanske marked indenfor tekstbøger, disse bøger bliver i dag trykt i millioner og distribueret af staten. Hvorfor ikke overføre disse til iPad og på den måde sikre at iPad’en bliver fremtidens læseform til netop disse bøger.

Trendsonline.dk holder vejret og glæder sig til at følge med d. 19 jan fra the big APPLE.