Arkiver

Nyheder

SOPA demonstration i San Francisco med tech-eliten

I dag kl. 12 var en gruppe på ca. 75 tech-folk mødt op foran San Francisco rådhus for at vise deres utilfredshed med SOPA. Blandt de fremmødte var angel veteran Ron Conway, der fra start har udvist stor utilfredshed med SOPA-tiltaget. Det lykkedes mig at skyde en lille video af Rons tale – beklager jeg ikke fik hele talen med.

Også San Franciscos innovationsdirektør Jay Nath var mødt op for at læse en hilsen op fra borgmester Ed Lee.

Blandt de øvrige fremmødte var også en anden veteran. Manden der ses på billedet herunder fortalte mig, at han ofte deltog i demonstrationer, når kan kunne komme til det. Det havde dog været lidt svært for ham de senere år, da han stadig arbejdede med genoptræning efter at være blevet skudt hele otte gange de sidste par år i Oakland. Ja ja – når selv molestrerede skudofte melder sig på banen må man sige at bevægelsen har fået momentum.

 

Her er et par ekstra billeder fra det lille optrin

Skriv et svar