Arkiver

Nyheder

Vi er blandt de 44 mest indflydelsesrige i verden

At være startupper handler om en ting, at vinde, det er udansk at have denne mentalitet, men f..ck det. Det er imod alt hvad janteloven står for, men den skulle også være begravet for længe længe siden. At vinde er at få succes med ens startup, at vinde kunder, vinde markedsandele og vinde kapital, her er survival at the fittest

For undertegnede handler det også om det, og de sidste par år har vi arbejdet meget målrettet med Trendsonline.dk og hver kommentar der er kommet fra besøgende på sitet, hver fan der er kommet til Facebook pagen, viser at det vi gør er rigtigt. Når anerkendelsen så kommer så vidt omkring som USA og resten af Europa, så giver det tro på endnu mere, og det var præcis det der skete. Det hele startede med tvivl og måske en kende mistænksomhed, efter en mail fra en ukendt person der spurgte om vores privateadresse

Mailen der landede i vores inbox for ca. to uger siden var omgivet af mystik og tankerne ledte hen på et nigeriabrev, men selvom der var en mistanke, valgte vi at sende vores adresse til denne mystiske afsender. En uge senere modtog vi en bobbelkuvert med posten og indholdet i kuverten, vækkede enorm glæde og gejst til at fortsætte det hårde arbejde. I brevet var der en sten med et “rock tegn” på stenen, en lille flyer der med følgende tekst fortalte om denne anerkendelse “You Rock! You are one of the 44 people worldwide that we think rock.” Herefter var der et nummer og en hjemmeside adresse, som vi efterfølgende fandt ud af ledte til andre rockstars;)

Vi fandt hurtigt ud af, at vi var kommet i særdeles eksklusivt selskab med danske Tine Thygesen, og de store forbilleder bl.a. stifteren af Articstartup, Antti Vilpponen og Hollandske Boris veldhuijzen van Zanten, der er stifter af The Next Webs, her må man sige at denne anerkendelse blev sat i tydelig relief.

Der er mange mennesker i verden vi ser som inflydelsesrige personer og for at være helt ærlige, så kom det som en overraskelse at vi blev udvalgt som en af de 44 mest inflydelsesrige blandt startups i verden. Måske er listen ikke lavet af Steve Blank eller en anden hot shot fra Silicon Valley, men for os er værdien af anerkendelsen ligeså meget værd. Vi er klar på at fortsætte og glæder os til de mange interviews med danske startups i Danmark og udlandet. We love Startups.

Skriv et svar