Arkiver

Nyheder

Update – Social Weight Loss er klar med første release af app

Vi interviewede Kenneth  der var med turen til Silicon Valley og han er kommet videre med iPhone app’en, som vi snakkede om inde på cafeen midt i Palo Alto.

“Vi skal på pre-spring board i slutningen af februar og her har jeg bedt om at få fokus på investering og kapital”, udtaler stifteren af Slankedysten Kenneth Kammersgaard.

Det er et første release og den er lige blevet lagt på iTunes store, den ligger allerede nu som en af de mest downloadede app’s indenfor health and fitness.
“Vi ser mest første release som et et add’on til website, vi er i fuld gang med at lave næste release. Her kommer der udfordringer med i app’en, så kan man konkurrere om hvem der taber sig mest og meget meget mere.”, udtaler Kenneth

Kendskab og næste release
Nu står den på næste release og herefter skal de forskellige gratis metoder for udbredelse benyttes
Slankedysten gør brug af de sociale medier og håber den vej at skabe en kendskab til app’en, de har desuden en del andre planer der gerne skulle involvere brugerne endnu mere. Der har allerede nu været en del feedback på app’en og de glæder sig til at se hvordan den kommer til at klare sig på iTunes Appstore.

Efter turen i Silicon Valley, hvor Kenneth fik en masse erfaring med hjem, er han blevet klar til at tage næste skridt. Den intense træning i hvordan man skal pitche og hvad man skal bruge for at kunne præsentere en idé, har gjort ham helt klar. Han er tilmeldt en gratis mulighed, som kunne være mere udbredt i det danske startup miljø. Connect Denmark kører nogle springboards, her pitcher man foran en gruppe relevante mentorer, hvorefter de tager startuppens idé og gennemtester den på kryds og tværs.
“Vi skal på pre-spring board i slutningen af februar og her har jeg bedt om at få fokus på investering og kapital”, udtaler stifteren af Slankedysten Kenneth Kammersgaard.

2012 handler om finpudsning
Når Kenneth har været igennem pre-springboard er det tilbage til tegnebrættet og forbedre ideen og det er også det han regner med at gøre det meste af 2012.
“Vi skal bruge ca. et år på at finpudse konceptet og app’en, men vi har en klar modsætning om at få et min. antal brugere på måned. Og det skal vi nok nå!

Trendsonline.dk vil følge udviklingen og laver et opfølgende interview / artikel om oplevelsen med Connect Denmark og springboard mødet.

2 kommentarer

  • Hej Kim
   Tak for din besked
   Trendsonline.dk regner også med at deltage og vil i den omgang fortælle om hvordan det foregår når man som deltager og mentor er med til et springboard.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

Skriv et svar