Arkiver

Nyheder

Podcast # 59 – Interview med Niklas Stephenson – Firmafon

Det handler om at finde et marked hvor der er et hul. Et hul som andre ikke har set, eller har været for dovne til at forfølge. Firmafon som vi tidligere har interviewet har fundet deres helt egen niche, de er ved at lave en disruption indenfor B2B telefoni og har det sidste års tid positioneret sig med flere og flere kunder og et bedre og bedre produkt. Trendsonline.dk tog en snak med den ene stifter Niklas Stephenson omkring hele dette forløb og hvordan det havde været og var at være med på denne rejse.

I interviewet med Niklas kan du bl.a. høre følgende:

– Hvordan forbereder man sig bedst til at få kapital?
– Er Firmafon ved at lave røre i andedammen?
– Hvad kommer vi til at se fra Firmafon det næste års tid?

– Kildrer det i Niklas fingre for at gå i gang med et nyt projekt?
Og meget mere…

Glæd dig til denne interessante snak med endnu en stjerne fra den danske startup himmel.

Podcast # 59 – Interview med Niklas Stephenson fra Firmafon, 22 min.

3 kommentarer

 • Interessent at se hvordan det kommer til at gå. Når de nu er gået fra omstillingsservice til teleudbyder.

  Vil tilføje dem til Taletidher.dk i morgen 🙂

  • Hej Asgeir
   Tak for kommentaren.
   Firmafon er også en af dem vi glæder os til at følge. Det ser rigtig godt ud for dem. De har et godt team, super dygtige folk, med et af Danmarks største programmeringstalenter på holdet, en god CEO med relevant baggrund og en CTO med et helt enormt drive. Pakken ser god ud, nu kommer vi til den sjove del der bliver eksekvering, og her bliver det super interessant at følge Niklas og hele holdet.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder @ Trendsonline.dk

Skriv et svar