Arkiver

Nyheder

Samarbejde mellem Podio og Box giver brugerne cloud integration

Det har tidligere været besværligt at arbejde på fælles projekter, og besværlig intranet, uendelige mails og ufleksible løsninger var det man brugte før Podio. Trendsonline har haft fornøjelsen af at interviewe både Kasper og Jon fra Podio og da vi interviewede Jon fortalte han der var noget stort på vej.

Podio offentliggjorde onsdag, at de nu går skridtet videre og skaber en integration til hvordan man gennem Podio også kan arbejde med filer på tværs af fysiske landegrænser.

Den hellige gral for produktivitet
Sidste november, gik vi til en papirløs virksomhed ved at putte alle vores dokumenter i Box. Da vi startede med at bygge vores apps i Podio og håndtere samarbejdet gennem deres løsning var det oplagt at disse to tjenester kunne arbejde sammen. “Vi har set frem til denne integration og ser det som den hellige gral for vores produktivitet. Integrationen mellem Box og Podio er en seriøs game-changer der har ændret den måde vi arbejder på”, udtaler Tony Marturano CEO fra CGA i USA.

Dette er et af mange partnerskaber som Podio har etableret, flere er offentlig kendte, som Podio’s samarbejde med Google apps. Men nogle er også ukendte i den bredere skare og her kan nævnes Evernote (red: hvorfor vidste vi ikke det) og Campaignmonitor for at nævne nogle.

“Vi har set frem til denne integration og ser det som den hellige gral for vores produktivitet”

Vi ser frem til at høre hvad der ellers er i posen fra Podio, de næste par måneder og glæder os til at følge dem. Hvis man kigger lidt i mellem linierne, så kunne det ligne at et lignende samarbejde med Dropbox kunne være på vej. Vi venter spændt og ser om vi får ret

Skriv et svar