Arkiver

Nyheder

Jepti.dk – Et nemt sted at leje og udleje alt det du ikke bruger

Står du med et videokamera, du kun bruger nogle enkelte gange om måneden når du skal lave indlæg til din videoblog, eller har du længe gerne ville tage en tur i skoven på en mountainbike, væk fra kode og besværlige kunder og investorer, så kan denne nye webtjeneste være noget for dig.

Et nyt dansk onlinekoncept skal lære danskerne at dele og låne i stedet for at købe nyt og mere. Det giver økonomisk overskud og ren samvittighed, vi har tidligere interviewet TX12, der ligesom Jepti.dk også er igang med, at skabe en leje / låne portal.

Jepti.dk er der ingen grænser for hvad danskerne kan dele og låne af hinanden. Det kan være alt fra højtryksrenseren eller haveteltet, som sjældent tages i brug, til ski og støvler som kun hives frem i vinterferien. Måske endda et sommerhus, en bil eller en lejlighed, der ikke udnyttes optimalt.

– Fremfor altid at købe nyt og mere, mener vi at der bør tages udgangspunkt i de ting vi hver især allerede ejer og har, men langt fra har brug for hele tiden, siger Jesper Wacherhausen, der sammen med Jens Johansen har stiftet hjemmesiden Jepti.dk.

Spar penge på at låne de ting du skal bruge i stedet for at købe nyt og tjen penge på at dele de ting du ejer, man ikke bruger så tit. Sådan lyder løsningen fra jepti.dk, hvor danskerne nu kan tjene og spare med god samvittighed.

Endnu et spændende projekt er dukket op og vi håber på at dette kan blive en succes. Webservicen ser spændende ud og vi håber, at den kan være med til at holde flere penge på startuppens bankkonto. Så husk på Jepti.dk næste gang du står og skal svinge firmakortet.

Skriv et svar