Arkiver

Nyheder

Kalender: LikeMind Marts ’12

Som iværksætter er det vigtigt at komme ud af hulen af og til, og møde nye interessante mennesker. Mennesker som måske endda kan give dig noget feed back på dit projekt, eller bidrage med nogle kompetencer. 

LikeMind er et åbent meetup for alle som elsker at stå tidligt op (… ja vi ved godt, at den slags mennesker kan tælles på én hånd) og som har en forkærlighed for kaffe (OK, dem er der mange af).

Konceptet startede i New York, og er i dag er globalt foretagende, som finder sted hver 3. fredag i måneden kl. 08.00 – det til altså sige NU PÅ FREDAG d. 16. marts. Der er ingen agenda, og morgenen former sig derfor efter de interesser de fremmødte har med sig. LikeMind er derfor rigtig spændende for måske især den unge iværksætter, som mangler erfaring med et netværke, pitche idéen og så videre.

Du kan både finde LikeMind i Aarhus på Løves Bogcafé og i København på Din Nye Ven.

Skriv et svar