Arkiver

Nyheder

Ugens boganbefaling – Drive

Som iværksætter – og mennesker generelt, er det en fordel at kende lidt hvordan mennesker motiveres. Hvad er det for nogle parametre der spiller ind, og hvordan kan man som leder bruge den viden bedst muligt?

Jeg læste for et års tid siden bogen Drive af Daniel Pink, som har hjulpet mig i mit daglige arbejde, som nogens leder. Hvorfor er det ikke, at et økonomisk skulderklap fungerer ligeså godt som en kompliment fra en medarbejder, hvad angår motivation? Drive giver dig muligheden for bedre at forstå, hvordan vi mennesker er skruet sammen, og hvilke motivationsredskaber man som leder kan tage i brug, for at optimere ydeevne og ikke mindst øge medarbejdernes tilfredshedsniveau.

Bogen burde efter min mening læses af alle, da den danner en god forståelse for, hvorfor vi nogle gange reagerer som vi gør – hvad end det er som kollegaer, kæreste, barn eller lign. Desuden giver det dig muligheden for, som medarbejder, at blive mere bevidst om hvad der motiverer dig!

Bogen koster kun 6 pund på Amazon.

Skriv et svar