Arkiver

Nyheder

Everplaces – din nye lille rejsepartner

Hvad end du befinder dig i Aarhus, San Francisco eller Firence, så er der altid steder du gerne vil huske. Steder du gerne vil dele med din veninde eller kæreste ved lejlighed.

Men inden du får set dig om, har du glemt lige præcis hvor den dér chokoladebutik eller gadget-shop lå henne. Du har med garanti også glemt navnet, og snart har du glemt alt om, at der på 877 Valencia St. i San Francisco, ligger den fedeste boligforretning. Så er det jo utroligt heltdigt, at Everplades kan redde enhver byvandring fra dette kaos af glemsel.

Social rejseguide

Screen shot af mine places i min Everplaces-app

Jeg af en flittig bruger af værktøjet som jeg har downloadet til min iPhone, fordi jeg er helt ny i en OK stor by i USA. Jeg støder dagligt på steder, som jeg forelsker mig i. Steder som jeg virkelig gerne vil dele med min kæreste, eller steder som jeg har planer om at snige min hen UDEN ham.

Everplaces fungerer sådan som en slags Pinterest – bare for den virkelige verden. Det er en måde at mappe din færden i lande og byer, og hjælper dig med at holde overblikket. Det fungerer i al sin simpelhed ved, at jeg går ned af gaden. Ser butik med kager i vinduet. Åbner min Everplaces-app, som med det samme finder ud af hvor jeg befinder mig. Herefter tilføjer jeg et billede, en kategori, nogle tags, og går videre ned af gaden til jeg møder næste fund. Jeg kan desuden dele mine steder med venner på SMS, mail, FB og Twitter, eller mine venner kan vælge at signe up til Everplaces og følge mig og mine opdagelser i San Francisco – super smart måde at konstruere sociale rejseguides, som både jeg selv og mig netværk kan få glæde af.

Sign på til BETA-versionen af Everplaces lige her.

 

 

 

Hér har jeg åbnet ét af mine places - et über-godt kaffested i San Francisco!

1 kommentar

Kommentare er lukket