Arkiver

Nyheder

Acceleratorprogrammet Startupbootcamp udvider til Berlin

Er du krauersaut og lederhosen eller vil du bare udvide din horisont, så er der mulighed for dig og din startup. Startupbootcamp der siden 2010 har været acceleratorprogrammet i Europa udvider igen og denne gang bliver det til Tysklands hovedstad Berlin, hvor Bl.a. Soundcloud har til huse.

“Kommer Startupbootcamp til Berlin? Yay, that’s awesome!”, udtaler Eric Wahlforss fra Soundcloud.

Det er det danske startup fyrtårn Alex Farcet, der åbner dørene i et nyt land og hvis man skal tro alle de startups der har været igennem en staetupbootcamp, så har de startups der bliver valgt noget at se frem til.

“Hvis vi har en udfordring eller et problem, så kan man altid kigge i mentorlisten og de kontakter vi knyttede gennem Startupbootcamp og ringe til dem” udtalte Johan Schjødt i vores interview med Autouncle tidligere.

De har allerede fået en god liste af interessante mentorer og føromnævnte Eric Wahlforrs stifter af Soundcloud er med på listen der også tæller Maria Lindinger, Founder & COO of twago.com, Edial & Floris Dekker, medstiftere af Gidsy, Michael Jackson, Partner hos Mangrove Capital Partner m.fl.

Så er du klar på et eventyr lidt sydpå i en af de førende startup byer, så husk at tilmeld din startup inden deadline der er d. 17 juni. Se nærmere på Startupbootcamps hjemmeside.