Arkiver

Nyheder

Guide: Bliv klar til Startup Weekend Copenhagen Mobility med Trendsonline

Vi har været afsted op til flere gange. Vi har talt med de mange deltagere, og med dem der står bag dette faktastiske, verdensomspændende initiativ – Startup Weekend. Denne weekend går det endnu en gang løs i København til Startup Weekend Copenhagen Mobility – og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Vi varmer op til weekenden, som vi selvfølgelig også dækker intenst, med en række gamle indlæg som vedrører emnet.

  • Hvis du endnu ikke har deltaget i en Startup Weekend, og går og overvejer om det er noget for dig eller ej, så kan du forhåbentlig blive lidt klogere af at læse Daniel Laursens indlæg fra Startup Weekend Cph november 2011.

Læs Startup Weekend København – Dag 1.

  • Daniel Laursen mødte en af deltagerne ved Startup Weekend Aarhus i november 2011, Kasper Tornøe til en snak om hans idé QuickID, der var ét af de projekter der blev arbejdet på under den weekend.

Hør podcasten om QuickID.

  • Et andet projekt som der den dag idag stadig arbejdes videre på i Aarhus efter Startup Weekend i november 2011, er app’en MyWaiter, som gør det lettere både at være bagved og foran bardisken i de aarhusianske caféer.

Hør podcasten om MyWaiter med Daniel Laursen (TrendsOnline) og Bjørn Salskov (MyWaiter).

  • Lasse Chor mødte til Startup Weekend Organizer Summit en meget inspirerende mexikaner, der sammen med en partner startede Mexican VC, for at støtte op om de mange initiativrige mexikanske startups, som mangler kapital.

Læs Mexican VC: “Så lavede vi sgu vores egen fond”. 

  • Daniel Laursen giver et bud på, hvad der skal til for at indkassere vindertitlen til en Startup Weekend.

Læs Tanker på farten – Sådan vinder du ved Startup Weekend.

  • I starten af 2011 tog Everplaces til Startup Weekend med stor succes. Everplaces leverer en cool app til dig der gerne vil mappe din færden rundt i verden.

Læs interviewet med to af founderne Tine Thygesen og Angelica Vargas.

  • Innovation Center Denmark er bl.a. placeret i verdens IT-navne Palo Alto, hvor projektet ScaleIt hjælper danske iværksættere med at flytte deres drømme og forretninger til San Francisco.

Læs mere om initiativet, som skal hjælpe din startup over Altanten.