Arkiver

Nyheder

Miinto.com går ind i Holland i samarbejde med mediegiganten RTL

Det ser ud til at Jesper Buchs investering bærer frugt, efter investeringen er der sket rigtig meget med startuppen, der havde det enorme potentiale. Det er blevet eksekveret, og der er blevet eksekveret rigtigt!

Tidligere direktør fra Just-Eat har sat sig som dirigenten i dagligdagen og i dag annoncerede de at går ind på det hollandske marked. Og dette sker sker i samarbejde med medievirksomheden RTL som mediepartner.

Miinto.com er i dag tilstede på det danske, norske, svenske, engelske, irske og amerikanske marked og nu er turen kommet til Holland. Det succesfulde koncept som giver fysiske detailbutikker inden for mode muligheden for at vise og sælge produkter online, har oplevet succesfulde opstartsperioder på alle nye markeder. Af den årsag fortsættes den aggressive internationale ekspansion til Holland.

RTL som partner
Group CEO i miinto.com, Morten Larsen, er tilfreds med udviklingen og spændt på at entrere det Hollandske marked: ”Holland er et meget interessant marked for os, da det er et fremmeligt e-handelsland. Onlinehandel er en integreret del af de hollandske forbrugeres adfærdsmønster – især inden for mode. Og en enorm virksomhed som RTL som partner, gør bare processen endnu mere interessant og timingen endnu mere oplagt. Vi er sikre på, at vi kan lave en succes”.

Partnerskabet mellem miinto.com og RTL udmønter sig i tredje kvartal i 2012 i websitet, miinto.nl. Miinto.nl bliver en del af det internationale miinto.com-netværk på lige fod med de eksisterende markeder (miinto.dk, miinto.no, meinto.se, meinto.com). I løbet af 2012 og 2013 er det hensigten at miinto.com åbner i syv nye lande både i og uden for Europa.

Hvis man se et interview med Morten fra JP.tv, fra november 2011 før de gik ind i USA, så kan det ses på følgende link, miinto.dk interview. Og endnu et fra TV2fyn i december, miinto interview. Og hvis man er interesseret i at læse om hele historien fra idé til investering, så kan det læses her, historien om miinto.dk