Arkiver

Podcast

Bootstrapper # 3 – Sælg og lær mere om dine kunder med chatsupport

Har du online chat på din hjemmeside? Hvis ikke, så lyt til dette podcast og bliv overbevist om, hvorfor du bør til at se lidt nærmere på mulighederne med chatsupport. Dette podcast er det tredje i serien Bootstrapper, som omhandler alt det, du kan gøre for at markedsføre og skabe vækst i din start-up, selvom du har et lille budget.

I dette podcast kan du bl.a. høre følgende:

– Er chatsupport forbeholdt visse brancher eller er det for alle?
– Hvordan lærer du dine kunder bedre at kende og opsamler viden om deres adfærd?
– Hvordan skaber du mersalg med online chat?
– Hvilke faldgruber er der ved brug af online chat?
– Hvilke chatsystemer skal du bruge og hvordan kommer du i gang?

Glæd dig til dette tredje podcast i serien om bootstrapping, hvor værterne er Daniel Laursen fra Trendsonline.dk og Jesper Christiansen fra Freemarketingnow.com Se de øvrige Bootstrapper podcasts her. Du kan finde links til de systemer vi snakker om under billedet.

LYT VED AT TRYKKE PÅ LINKET NEDENFOR:

Trendsonline Bootstrapper # 3 , 50 min.

Zopim chatsupport
Provide support
Snap Engage