Arkiver

Podcast

Podcast # 76 – Interview med Heini Zachariassen – Vivino

Netværk betyder rigtig meget og vedligeholdelse af netværk betyder alt. For Heini Zachariasen der har kendt Janus Friis og Morten Lund tilbage fra en anden startup, har det været utrolig vigtgt. Heini var med til at starte Bullguard sammen med dem og har siden løbende holdt kontakten.

Trendsonline.dk var så heldig at tage en snak med Heini om hans nye startup Vivino, måske er den ikke helt ny, men de er lige kommet med en major update til deres vin-app, der gør det muligt at scanne en halv million vinflasker på to sekunder.

Hør bl.a. i dette interview med Heini fra Vivino:

– Hvordan overbeviser man Janus Friis om, at han skal investere i ens projekt?
– Hvordan kan man scanne 500.000 vinflasker på to sekunder?
– Hvordan finder man den perfekte samarbejdspartner?
– Hvad er Heinis baggrund?
– Har du styr på dine co-founders?

og meget meget mere…

Podcast # 76 – Interview med Heini Zachariassen / Vivino – 48 min.

5 kommentarer

Skriv et svar