Arkiver

Nyheder

Ugens Boganbefaling #3 – The End of Business As Usual

Forfatteren bag bestselleren Engage!, Brian Solis, er netop udkommet med hans anden bog som hvordan virksomheder navigerer i en social æra. Bogen The End of Business As Usual er fantastisk læsning, hvis man ønsker lidt mere teoretisk viden om hvordan det sociale web ser ud ann0 2012, og hvordan man som stor eller lille virksomhed bør betragte den online forbruger. Hvad skal man tage hensyn til og være ekstremt opmærksom på, når man er i tæt dialog med forbrugeren, som i dag er meget opmærksom på hans eller hendes identitet på sociale medier.

Bogen er skrevet med en skønt twist af humor, som gør hele oplevelsen ekstra god.Og så skal jeg lig hilse at sige, at The End of Business As Usual er meget bedre end sin forgænger – hvis man ved bare en snas om sociale trends.

The End of Business As Usual købes på Amazon.co.uk for ca 10 pund.

Skriv et svar