Arkiver

Nyheder

Ugens App #3 – Highlight

Sociale netværk my #€%! Er du også ved at få nok af konstant at tjekke Foursquare, for at blive klogere på om dine venner er i nærheden (for efterfølgende at tage stilling til, om du gider snakke med dem eller ej)?

På den anden side er man jo også skide bange for at gå glip af noget – eller nogen. Men hvad hvis der fantes en app, som hjalp dig med at scanne det område du pt. befinder dig i, for mennesker med samme interesser? Det kunne måske lyder som en dårlig dating app – og sådan kan Highlight vel i og for sig også anvendes. Men det er en smart måde at møde nye mennesker, hvis sociale profil matcher din egen på nogle områder (og du kan selvfølgelig se hvilke, og beslutte dig for om du gider møde et andet menneske med samme passion for hønsesalat).

Highlight er allerede ved at vokse sig rigtig rigtig stor i USA, og er genial for iværksættere, som er ude til en masse netværksarrangementer med mange nye ansigter.

App’en findes foreløbig kun til iPhone-ejere.

 

Skriv et svar