Arkiver

Nyheder

Silicon Milkroundabout – find nyt talent til dit startup

Den 26-27. maj går det løs i London, når  Silicon Milkroundabout slår dørene op til hidtil største rekrutterings-event for startups.

Det er en kæmpe mulighed for udviklere, designere og forretningsfolk som mener de har noget at byde på i startup-verdenen. Virksomheder som bl.a. britiske Songkick (en app som giver dig overblik over hvor og hvornår dine yndlingsbands spiller) vil være til stede for at finde nyt talent til deres startup, og det er ganske gratis at deltage, hvis man er jobsøgende indenfor de felter som du kan se nedenfor:

Software Engineering, Web Development, QA/Testing, Tech Ops, Product Management, UX Design, Visual Design, Game Design, or Business Intelligence/Analytics.

Det er efter min mening et glimrende initiativ midt i en global krise, hvor jobs ikke hænger på træerne, men masser af talent er at finde derude blandt jobsøgende. Hvorfor ikke blive bedre til at matche startups med talentfulde jobsøgende, og få gang i økonomien på den facon?

Læs mere om Silicon Milkroundabout, og tilmeld dig her.

Skriv et svar