Arkiver

Nyheder

Nyt design på Trendsonline.dk

Så er vi endelig på banen med vores nye design, vi vælger at lancere før det er helt færdigt, så du vil opleve nogle småændringer / bugs i løbet af de næste par dage / uger. Vi har lanceret et MVP (Minimal Viable Product) og håber på I vil give feedback til, hvordan vi gør designet endnu skarpere.

Vi vil løbende arbejde på at forbedre Trendsonline.dk og med vores nye platform, bliver det hurtigt og fleksibelt, at skabe fokus på forskellige områder på sitet, tilføje ekstra funktionalitet og meget mere.
Vi kører en lille konkurrence og dem der kommer med de bedste tilbagemeldinger er med i en konkurrence om nogle bøger fra vores pinterest Startup books hylde.

Hvis du vil hjælpe os endnu mere, så kan du også deltage i vores læserundersøgelse og her er der også et par bøger på højkant.

Vi fortalte om denne nye designændring til en af vores faste besøgende og hans reaktion fortæller det hele;)

Skriv et svar