Arkiver

Nyheder

Startup Weekend – interview med Taggle

Er du typen der smider dine nøgler og pung væk, så kan det være, at Taggle bliver fremtidens løsning. Et hold på seks unge studerende har sat sig for at udvikle en app, der kan ringe til dine glemte sager.

Bag idéen til startup’en Taggle står Raj Sark, der oprindeligt kommer fra Indien og er uddannet ingeniør. Han boet mange forskellige steder i Europa, men de senest tre år i Aalborg, hvor han lige nu holder pause fra studierne for at arbejde med sin startup-idé Taggle.

”Taggle er en app, som kan finde dine ting. Hvem kender ikke det, at man ikke kan finde sine nøgler eller sin pung? Ved hjælp af en lille chip, som man sætter på sine ting, kan man forbinde sin smartphone til dem og ringe dem op”, forklarer Raj Sark.

På Startup Weekenden arbejder holdet bag Taggle med at udvikle en prototype af app’en, som de håber, at de kan få til at virke optimalt.

”Det skal være en meget enkelt app, hvor man kan registrere sine ting og derefter ringe til dem ved et tryk på en enkelt knap”, siger Raj Sark.

Med på Startup Weekend for 3. gang
Raj Sark fik idéen til Taggle for to år siden, og har siden udviklet på den i fritiden og de sidste seks måneder sammen med tre andre. Fredag mødte de så tre nye som er kommet med i gruppen, så de nu både har folk, der kan udvikle, markedsføre og designe.

”Det er faktisk tredje gang vi er med til en Startup Weekend med samme koncept”, siger Raj Sark med et glimt i øjet og fortsætter: ”men hver gang har vi udviklet nogle nye ting og jeg kan rigtig godt lide at være med, fordi der er en virkelig god energi og vi har det rigtig sjovt.

Kickstarter.com kan skabe vækst
En af mentorerne på Startup Weekend har forslået Taggle at bruge kickstarter.com, hvor startups kan præsentere en idé og få folk til at investere i den med mindre beløb. Når der så er nok, der har vist interesse for ens produkt, kan man så sætte en produktion i gang.

”Det er en god deal for begge parter, men det kræver, at man kan præsentere en færdig idé, som folk er villige til at putte penge i”, siger Raj Sark.

Trendsonline ønsker Taggle held og lykke fremover!

 

 

1 kommentar

Skriv et svar