Arkiver

Podcast

Podcast # 81 – Interview med Anders Breinholst – Riidr

E-bøger er kommet for at blive og med de mange tablets, og e-readers der er i markedet så vil det blive mere og mere udbredt, at have hele ens bogsamling med sig på ferie, i toget eller lign. Anders Breinholst der er medstifter af www.riidr.com, så denne tendens og var hurtigt ude og lavede webshoppen, hvor man kunne købe e-bøger.

De har været igennem flere mindre investeringsrunder og i dag har de en solid forretning. Anders er i foråret blevet far og dette har været endnu en udfordring, som Anders samtidig med startuppen har skullet håndtere.

Hør bl.a. i dette interview med Anders fra www.riidr.com:

Hvordan bygger man en forretning op der sælger e-bøger
Hvordan startede Anders som iværksætter?
Hvordan fungerer det fra køb til levering af e-bog?
Hvordan har www.riidr.com fundet kapital af flere omgange?
Nybagt far og startup, hvordan går det i spænd?

og meget meget mere…

Podcast # 81 – Interview med Anders Breinholst – Riidr – 29 min.

Skriv et svar