Arkiver

NyhederPodcast

Startup-event tiltrak store iværksætter-stjerner

Det er blevet populært at arrangere events for startups. Seneste skud på stammen er eventet Startup Live Copenhagen, som fornylig havde premiere på IT-Universitetet i København, hvor flere håbefulde iværksættere fik muligheden for at pitche deres idé for et stjernepanel af store danske entreprenører som Morten Lund, Tine Thygesen, Nikolaj Nyholm og Martin Bjerregaard.

Ifølge deltagerene og mentorerne har det første event været en stor succes. Mentor og CEO Tine Thygesen fra Everplaces var meget begejstret.
– “Det har været nogle rigtige gode idéer og en fantastisk fighting-spirit. Jeg føler næsten, at jeg har fået mere tilbage end jeg har givet”, udtaler Tine Thygesen, som er CEO og founder for verdenssuccesen Everplaces. Set i lyset af at det var det første event, som de to initiativtagere Philip Nørr og Christian Rostrup Nielsen stod bag, så er det flotte ord at få med på vejen.

Trendsonline.dk’s redaktør i København, Nicolai Danmark Johannesen, fik en kort snak med Philip, som på det tidspunkt havde været i gang 24/7 hele weekenden for at servicere de hårdtarbejdende iværksætter-spirer og mentorer.

I interviewet kan du bl.a. høre om:
– Hvad kan du som iværksætter få ud af at deltage på det næste Startuplive Copenhagen?
– Hvordan det er lykkes at få så store iværksætterstjerner til Startup Live Copenhagen?
– Hvad er det mentorerne hjælper dig som iværksætter med på en Startup-event?
– Hvordan tilmelder du dig det næste Startup Live Copenhagen?

Startuplive Copenhagens ambition er at arrangere to events om året. Det næste event bliver afholdt i oktober 2012. Hold dig orienteret på deres hjemmeside eller facebook.

Interview med Philip Nørr – StartupLive – 7 min.

https://www.facebook.com/startuplivecopenhagen

Skriv et svar