Arkiver

FintechNyheder

CFIR lokker Living Social til Danmark

Finanssektoren har fået den helt store disruption i denne omgang af Startup Weekend, den er veloverstået og vinderne blev MoneyDrop, Quick Receipt og Local Lender, som du kan høre et lille interview med Local Lender. Rasmus, der stod bag Quick Receipt, er en proaktiv herre, og var også med til SW i Århus for godt to uger siden med ideen Partytracker, her kan du også høre et lille interview med Partytracker.

Det var CFIR der var hovedsponsor til denne event og har været med til at trække nogle super gode keynote holdere og mentorer til eventet. Men det stopper ikke her, for hvis du er til finance, så er der en mulighed for at høre endnu mere om hvordan fremtiden kan se ud (med eller uden Morten Lunds nye bank).

CFIR har mere i godterposen
CFIR holder mandag et arrangement hvor de har fået ingen ringere end selveste Dickson Chu lokket til Danmark, han har et super impressive CV, som tæller VP hos Paypal og general manager hos Yahoo. Det er en kapacitet der kommer til København og giver sit input til lokal / social og hvordan det kommer til at påvirke dagligdagen for os alle.

Så hvis du ikke har meldt dig til, så er det bare at skynde dig ind på Eventbrite og gøre det her, og hvis du ikke kan, så skal du som min. dele / tweete dette indlæg til dine fellow startup venner.

Skriv et svar