Arkiver

Nyheder

Startup Weekend – Weekenden er vel overstået

Endnu en Startup Weekend er veloverstået og champagne pletterne på vindernes t-shirts er ikke tørret ind endnu. Det er 54 timer siden vi mødte de forskellige hold til en antals mæssigt forholdsvis lille Startup Weekend. Men hvad der ikke var af deltagere det var der af keynote talere, og som vi skrev om i en anden artikel om denne weekend, så havde CFIR virkelig fået bragt nogle rigtig spændende talere i scene.

Anden dagen på Startup Weekend blev som i de fleste tilfælde brugt til pivots og mentoring og igen havde de fået samlet en række mentorer, som andre Startup Weekends kun kan kigge misundeligt på. Anette fra Microsoft Bizspark havde igen valgt at bruge en weekend i startups tegn, og flere andre spændende navne havde ligeledes valgt haven fra og i stedet indfundet sig på 6. sal hos CSE i København.

Lørdagen igennem gik mentorerne rundt og hjalp de enkelte hold med at komme i den rigtige retning og et af holdene fik ekstra eksponering og blev brugt som indhold til en film om hele oplevelsen fra fredag til søndag, det bliver spændene og se når det hele er klippet sammen, vi vil ihvertfald gøre vores for at bringe filmen her som blev lavet af Kim Balle.

Nu var Trendsonline.dk desværre ikke tilstede i løbet af søndagen, men vi kan sagtens forestille os hvordan den har gået. Der har været max. pres på med at nå og blive færdige til tiden, hvad skal med og hvad skal ikke med. Men det er helt sikkert at når deltagerne kigger tilbage på den weekend de har været igennem, så vil de også fortsat være en del af dette movement.

Det hjælper at rejse rundt til flere Startup Weekends og pitche den samme idé, om det er fair for andre at bygge op på denne måde, det skal vi ikke være dommer over. I sport handler det også om træning og finpudsning og det kan man sige at vinderne fra denne Startup Weekend har haft muligheder for. Første præmien gik til Moneydrop, der også var et af holdene på Startup Weekend i Aarhus, andenpræmien gik til Quick Receipt, hvor idemanden og var med til Startup Weekend i Aarhus med projektet Partytracker, høre interview med Partytracker her, og sidst men ikke mindst så gik tredjepladsen til en af dem vi interviewede i går Local Lender, eller som vi kaldte dem Invest Locally, dette interview kan du høre her, interview med Invest Locally.

Hvis man er klar på mere Startup Weekend, så kan man næste finde en hver anden weekend i Europa, men allerede 15. juni så står den på Startup Weekend Academica, hvor det handler om at bygge noget.

2 kommentarer

Skriv et svar