Arkiver

Nyheder

Bownty går med på App bølgen

Bownty som vi interviewede tilbage i maj sidste år, interview med Bownty og som i starten af i år fik investering fra SEED Capital, har i dag lanceret deres ventede App, denne skal være med til at positionere dem endnu stærkere hos de dealhungrende.

App’en, der er en mobil udgave af hjemmesiden bownty.dk, giver brugere med interesse for daglige deals, mulighed for at finde inspiration til nye oplevelser ét enkelt sted og sortere efter, hvilke typer deals de fortrækker, mens udbydere af deals kan nå ud til en masse nye kunder gennem Bownty.

Som Jakob Ekkelund sagde tilbage i januar, da Bownty havde modtaget investering fra SEED Capital. “Dealsites er en af de stærkeste tendenser i IT lige nu, og vi er overbevist om, at vi kun har set toppen af isbjerget på dette marked. Bownty har allerede etableret sig som Danmarks største deal-aggregator” Med deres nye app beviser, de endnu engang at de har taget den guleførertrøje på.

Det hele foregår gennem mobilen
Bownty rammer godt ned i den voksende tendens med at alt foregår over mobilen, nye offentliggjorte analyser fra Facebook, viser at der nu bliver brugt mere tid på Facebook over mobilen frem for på deres hjemmesiden. Dette gælder også en voksende andel af danskerne der bruger mobilen til at finde oplevelser og services på tilbud. Bowntys nye app samler alle daglige deals på ét sted og giver forbrugeren det fulde overblik over alle dagens bedste tilbud.

”Vi oplever, at en masse forbrugere modtager et dagligt nyhedsbrev fra flere dealsites. I længden bliver det en tidskrævende opgave, hvis man hver eneste dag skal kigge emails igennem fra adskillige deals udbydere. Med vores brugertilpassede emailsystem, vælger vores medlemmer selv, hvor ofte de vil modtage emails med deals. Derved undgås en overfyldt og uoverskuelig indbakke, der bugner af emails fra dealsites med alverdens irrelevant tilbud”, forklarer Bowntys Adm. Dir., Steffen W. Frølund.

Trendsonline.dk glæder sig til at prøve app’en og kan kun anbefale andre om, at gøre det samme. Vi har allerede nu aftalt et opfølgende podcast med Steffen W. Frølund, og det kan du glæder dig rigtig meget til. Har du et godt spørgsmål til ham, så skriv det endelig nedenfor

Skriv et svar