Arkiver

Nyheder

Project Getaway inviterer dig til Bali

Vil du væk fra det dårlige vejr, en lille lejlighed, et køleskab med en halvpizza og og daggammel mælk. Hvordan lyder en luksus bolig, med 16 andre startuppere, midt i Indonesien, helt præcis Bali. Men det stopper ikke her, fra poolkanten kan du med den specialdesignede iphone app, bestille drinks, massage og mad.

Du behøver ikke knibe dig i armen for du drømmer ikke, du læser kun om projekt Getaway som vi tidligere har skrevet om på Trendsonline.dk, læs om Project Getaway. De er klar med et efterårprogram og her er der stadig pladser, Det starter ved $ 56 og går op til $178, for leje af en villa pr. Dag. Nu sidder du garanteret og tænker om det hele bliver kolde drinks ved poolkanten og minus udvikling på din startup , men i følge tidligere deltagere så er arbejdsmoralen meget høj. Og dette lyder også plausibelt, for hvis man kigger på de surroundings, med 16 andre super målrettede Startuppere og sol og muligheder for at lade op efter en effektiv dag, på et surfbræt, en dykkertur.

Selvfølgelig er der fristelser, som lidt for mange drinks ved poolkanten, men fristelser findes også herhjemme, og hvis man har nogle af de vigtigste egenskaber for en startup; flid og målrettethed, så bliver det ikke et problem.

Så grib fat i det virtuelle surfbræt og fang denne bølge, der bringer dig ned til et getaway, der ikke findes andre steder i verden.
Se mere på Project Getaways hjemmeside

2 kommentarer

 • Hej Daniel!
  Kan du ikke se om du kan fremskaffe en podcast fra disse gutter.

  Og tak for en fantatisk hjemmeside, med masse gode podcast.
  Mange timer er blevet brugt på dette.

  Keep up the good work.

  Hilsen
  Martin

  • Hej Martin,
   Tak for kommentaren, og fedt du synes om Trendsonline.dk
   Vi prøver og få et podcast interview i stand med Michael Bodekjaer.
   De bedste hilsner
   Daniel Laursen
   Founder – Trendsonline.dk

Skriv et svar