Arkiver

Kategorier

Podcast

Podcast # 88 – Interview med Jesper Nissen – Computerpeople

Jesper Nissen blev som regel spurgt af venner og bekendte om ikke han kunne lave deres hjemmeside. Her blev han opmærksom på at de gratis open source CMS systemer ikke ligefrem var nemme for almindelige mennesker at bruge og heller ikke de kommercielle CMS systemer syntes at være specielt brugevenlige. Derfor startede han med at udvikle et CMS som faktisk kan bruges af almindelige mennesker.

ComputerPeople er et start up fra København, som sælger deres eget unikke brugervenlige CMS. I dette podcast snakker vi med Jesper Nissen som er CEO og founder af Computerpeople om, hvordan han endte med at lave et CMS system, og hvordan det er at producere noget til et marked som allerede er fyldt med konkurrenter. Vi hører også om ComputerPeoples erfaringer med at outsource al udvikling til Hviderusland.

Rigtig god fornøjelse med dette podcast med vores nye podcaster Anders og Jesper fra Computerpeople

Podcast # 88 – Interview med Jesper Nissen, 19 min.