Arkiver

Nyheder

Nye samarbejdspartnere – Trendsonline.dk familien vokser

I dag kan vi annoncere hele fire nye samarbejdspartnere, der støtter op om Trendsonline.dk. Vi har længe drømt om, at flere ville støtte op om det vi gør for Danmark og startup miljøet generelt. Vi er stolte over, at byde velkommen til følgende samarbejdspartnere: SEED Capital, Østjysk Innovation, Symbion Accelerace og Delacour Dania.

Der er sket meget de siden vi lancerede. Vi har nået et massivt antal interviews og indlæg – næsten 600 af slagsen alt i alt, med over 100 interviews, og næsten ligeså mange podcasts. Vi har interviewet mange spændende startups, der blandt andre tæller Trustpilot, Podio, Tradeshift, Evertales, Memolane, Meeho, Bownty, Shopbox, Codesealers, SoccerTrix, Everplaces, Conferize, Booomerang.dk m.fl.

Som vi har nævnt flere gange, ser vi alle der bidrager til Trendsonline.dk som en del af vores familie. Om du er blevet interviewet, du støtter op med moralsk support eller som vores nye samarbejdspartnere støtter op økonomisk, så er alle en del af familien, og lige vigtige.

Vi mener selv, at Danmark har brug for en blog som Trendsonline.dk, der dedikeret producerer indhold som tech-iværksættere finder interessant. Og her bidrager vores nye samarbejdspartnere med, at vi kan skalere og bidrage endnu mere til den danske startup-scene.

Så glæd jer der kommer til at ske rigtig meget på Trendsonline.dk, og hvis der er andre der vil være en del af familien, så send os en mail på dl@trendsonline.dk

Skriv et svar