Arkiver

Nyheder

Trendsonline.dk har 2 års fødselsdag

Tiden flyver afsted og nu kan vi sætte to lys i kagen. To år er gået siden vi lavede første blogindlæg på Trendsonline.dk og i dag står vi med et endnu stærkere team, en endnu bedre dækning af det danske og flere udenlandske lokationer, og vigtigst af alt massevis af loyale læsere, der elsker at følge med på Trendsonline.dk

Da vi startede med Trendsonline.dk var startup scenen ikke hver mands eje, i dag er startups det nye sort, alle kender en startupper. Om man går i folkeskolen, er igang med kandidaten på universitet eller om man er langt i ens erhvervskarriere. Startups popper frem hele tiden og giver os endnu flere historier vi skal dække. Vi har været vidt omkring og har bl.a. interviewet, Bownty, Billys Billing, Firmafon, Social Viper, Trustpilot, Podio, Tradeshift, Evertales, Memolane, Meeho, Shopbox, Codesealers, SoccerTrix, Everplaces, Conferize, Booomerang.dk, Spiir.dk, Magma, Digroli, Chatterbay, for at nævne nogen.

Når vi sætter tre lys i kagen
Startups er med til at sætte tidens trend og skabe nye ecosystemer, folk benytter og gør til en del af deres liv. Vi gør alt for, at give startups de rette værktøjer og viden for at de kan blive endnu bedre til at skabe den nyeste online trend. Vi arbejder hele tiden på nye tiltag og noget af det vi har på tegnebrættet er følgende:

– Samarbejde med partner der laver målrettet salgstræning til startups
– Et super smart system til at gøre din startup klar til investering
– Vores egen grillfest, med special guest star
– Et endnu stærkere fundament med mange flere sponsorer.
– Content partnere der bidrager til en vores tech “toolbox”
– Mange flere bloggere og podcastere
– Endnu stærkere dækning i de største startup byen i verden
og en masse overraskelser, konkurrencer mv.

Vores ønskeseddel
Hvis du vil give os en lille bitte fødselsdagsgave, så tweet, like, kommenter på denne artikel. Vi vil så gerne høre fra jer, især på vores fødselsdag

Skriv et svar