Arkiver

Nyheder

Tech BBQ – årets bedste grillfest

Nu byder Trendsonline dig velkommen til årets bedste grillfest, med spændende oplægsholdere og en enkelt eller to overraskelser. Vi finder en roof-top eller lign. i et af de hotteste startup miljøer i København, og du placerer et kæmpe kryds i din kalender d. 27 september. Dette bliver en af de events du bare skal tage til. Vi tænder op for et super program, en grill, der kan lave de perfekte pølser, og dertil serveres nedkølede øl.

Hvem skal vi invitere med?
Har du forslag til hvem vi skal inviterer med. Skal det være Eric Ries, Steve Blank, Sean Parker, Niklas Zenderström, Morten Lund eller nogle helt andre? Vi har selv en bruttoliste, men vil meget gerne have input til hvem der skal stå på denne. Efter vi har samlet alle på bruttolisten, vil vi herefter prøve at gøre alt hvad der står i vores magt (måske kan I hjælpe) og lokke disse superstjerner til vores grillfest.

Programmet
Vi starter d. 27 september med morgenkaffen og serverer herefter en række paneldiskutioner i løbet af dagen. Kun af afbrudt af nogle af de hotteste startups, der kommer på scenen og pitcher deres idé. Afslutningsvis holder vi en PitchBBQ (se mere nedenfor) og slutter af med en super grillfest.

PitchBBQ
Vi samler Danmarks bedste startups og lader dem pitche deres ide og få feedback fra et panel af stjerner fra startup-scenen. Skal din idé grilles og vil du samtidig deltage i konkurrencen om PItchBBQ’s bedste startup, så skriv til os på nedenstående adresse.

Pris
Kr. 750

Ambassadør, støtte, og sponsor
Thomas Madsen-Mygdal, samt en række andre tunge startuppere er med og støtter op om projektet og du kan gøre det samme. Man kan være ambassadør, klæde sig ud i et kæmpe pølsekostume til en startup event, støtte ved økonomisk at bidrage til projektet eller hjælpe med at finde sponsorer til arrangementet. Alt hjælp kan bruges.

Sponsorpakker
Vi arbejder på en række sponsorpakker, hvis det har interesse så skriv til os og hør nærmere

Det er lean når det er bedst, og programmet form kan stadig ændre sig. Vi smider konceptet ud i det åbne og håber på, at I vil give feedback og dele det i hele jeres netværk. Hvis vi når 1.000 shares inden udgangen af juli (FB likes, retweets, Google+, Linked In) så giver vi en god øl til arrangementet;)

Vi kommer meget snart med update om program og nogle af de første sponsorer. Men hvis du vil sikre dig en billet så skriv til os på dl@trendsonline.dk

Skriv et svar