Arkiver

Nyheder

Danmark scorer på startupbanen

Trendsonline.dk har fundet tre spændende fodboldprojekter,vi helt sikkert kommer til at høre mere om, og som har potentialet til at kommer øverst op på sejrsskamlen.

De sidste fire uger har der stået EM i fodbold på programmet og i søndags blev vinderen Spanien fundet, en overlegen sejr over Italien. I starten af turneringen var det sjovere, Danmark var med og gjorde oplevelsen lidt sjovere foran skærmen, men de røg hurtigt ud af turneringen. Selvom landsholdet efter denne turnering rykker et par pladser ned af ranglisten skal vi ikke være kede af det, for vi er stadig blandt nogle af verdens bedste til fodbold, måske ikke til den vi kender og ser i fodbold, nej men meget vigtige til at skabe fodbold startups.

Fra SoccerTrix til Pumodo
Pumodo, der passer perfekt til den amerikanske lyst til statistik, ser ud til at ramme ned i et super interessant område. Statistik er noget amerikanere elsker og det er en fast del af, en hvilken som helst fodbold, baseball,Football eller Ishockey kamp. Kan man ikke lave dette smartere, og kan denne statistik også gøres tilgængelig til mindre kampe gennem crowden. Det tror Pumodo på og Thorsteinn, der selv kender alt til fodbold og lige har solgt fodbold startuppen SoccerTrix, hør interviewet med SoccerTrix og Thorsteinn, er klar til at drage til USA og udfordre den trationelle måde, at samle statistik på. Trendsonline.dk har allerede lavet en aftale med Thorsteinn, når de kommer lidt længere hen i forløbet. Her glæder vi os til at få et indblik i startuppen og hvad vi kan forvente af Pumodo i fremtiden.

Rainmaking tror på Ultimate manager
Ultimate manager, der vil tage kampen op mod traditionelle manager spil, er ligesom Pumodo også et team med erfarne kræfter. Her er det den tidligere CTO og stifter fra Eventbird, Sebastien Requiem, der sammen med Thor Larholm, der er klar til at udfordre denne genre. Begge har stor erfaring fra bl.a. Podio, 1calendar og ZYB og denne erfaring og dette stærke team har fra starten af sikret sig et godt fundament. Dette fundament har de fundet sammen med Rainmaking, hvor danske Martin Bjergegaard har fundet Ultimate Manager så interessant, at de har lavet en investering i dem. Trendsonline.dk glæder sig til at følge dem og jagter i dette øjeblik en interview aftale med Sebastien eller Thor.

“Sensible Soccer” invaderer os igen
Nogle af vores ældre læsere eller gamere kender med garanti Sensible Soccer, et spil der i starten af 90’erne invaderede Amiga 500 computeren. Sensible Soccer, var et fodboldspil, hvor man meget nemt kunne drible og score mål, og i Sensible Soccer skulle man ikke have en mindre uddannelse for at mestre det, som man ser i nutidens fodboldspil FIFA og PES. Back to basic er tankerne bag Big Bite Games og deres World of Football, minder rigtig meget om Sensible soccer, men forskellen er de har en direkte integration til Facebook. Det er Sebastian Warnez der sammen med Dennis Hansen og Hans Henrik Jensen står bag Big Bite Games, og ifølge vores kilde har de sikret sig investering af CAT Science, der tidligere har været involveret i Sybo games, der sammen med Kiloo står bag subway surfers. De skulle nu ifølge vores kilder have sikret Big Bite Games det rette fundament for at skabe endnu en spilsucces.

Det er godt at se at danske startups er med helt fremme i den internationale superklasse når det også drejer som om startups indenfor dette niche område. Trendsonline.dk glæder sig til at følge dem i den nærmeste fremtid.

1 kommentar

Skriv et svar