Arkiver

Podcast

Podcast # 92 – Interview med Kenneth Lund – Livingsmarttv

Man sidder i sofaen om aftenen og zapper igennem alle kanalerne på tv’et, du kan ikke finde noget der tiltaler dig. Du undrer dig over hvorfor din fritidsinteresse ikke er at finde som en kanal i det store udbud. Dette kan være første skridt fra idé til en din egen tv-station, og hvis du gør det på den rigtige måde, kan det være du både ender i kabelnettet og online.

Der findes rigtig mange eksempler fra det store udland, hvor web tv-kanaler, hvis de har det rigtige indhold, bliver til big Business. Vi tog en snak med Kenneth Wedmore Lund, der ved hvad det handler om, han er en af de få i Danmark der lever af at have web tv-kanalen Livingsmarttv.dk

Få et indblik i dette podcast om hvordan det er at lave tv, have kanalen på landsdækkene tv og vende tilbage til online igen. I dette podcast kan du bl.a. høre om:

– Hvordan fik Kenneth sendetid på DK4
– Hvor mange så hans show?
– Hvordan laver man det rigtige setup?
– Hvad gør man for at markedsføre en Livingsmarttv.dk
– Hvor meget har han købt udstyr for?
– Hvordan laver man en programflade der matcher målgruppen?

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 92 – Interview med Livingsmarttv – Kenneth Lund 46 min.

1 kommentar

Skriv et svar