Arkiver

Podcast

Podcast # 95 – Interview med Lars Louring – Startup Chile

Startup Chile er et beundringsværdigt inkubatorprogram, hvor de henter spændende startup virksomheder eller folk med de gode idéer til Chile. Det hele ender ud i et halvt års visum, der kan forlænges et halvt år. Alle deltager modtager en lille sum penge fra Startup Chile og super betingelser for at komme rigtig afsted med deres startup virksomhed eller idé.

Danske Lars Louring er en af de heldige og har rejst via Amsterdam og Atlanta til det sydamerikanske land med Andesbjergene i baghaven og mennesker med den helt rigtige startup mentalitet. Trendsonline.dk tog en snak med Lars fra den anden side af verden og hørte om hans forventninger til hele forløbet og hvordan det var gået de første par dage.

I dette podcast kan du bl.a. høre:

Turen fra Danmark til Chile, hvordan foregik det?
Blev Lars mødt med Limousine da han ankom?
Hvad er Startup Chile?
Hvordan kom Lars med til dette verdensberømte inkubatorpp
Hvor mange forskellige nationaliteter er med?
Hvilke konkrete muligheder giver opholdet Lars?
Hvilket projekt arbejder han på?

Rigtig god fornøjelse med dette podcast

Podcast # 95 – Interview med Lars Louring – Startup Chile xx min.

Skriv et svar